Pristupanjem ovom Sajtu pristajte da se obavežete na dole navedene odredbe, koje povremeno mogu biti ažurirane i kao takve postavljene na Sajt.

Sajt elektronskidnevnik.net (u daljem tekstu Sajt) ima za cilj da građanima pruži sve informacije o Elektronskom školskom dnevniku škola u Srbiji, ali ne predstavlja zvanični sajt Elektronskog školskog dnevnika.

Informacije pružene na Sajtu su informativnog karaktera i nisu zamena za zvanične informacije Elektronskog školskog dnevnika. Vi ste sami odgovorni za procenu tačnosti, potpunosti, korisnost i upotrebljivost mišljenja, saveta, usluga i drugih informacija pruženih na Sajtu.

Sajt sve sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost i portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Sajt ne garantuje da u sadržaju na njegovim stranama neće biti grešaka, da će veb strane ili usluge funkcionisati bez prekida i da sadržaj neće narušavati patente, autorska prava, zaštitni znak ili ostala prava treće strane.

Svi autorski tekstovi na veb stranicama Sajta mogu se preuzimati samo uz jasno navođenje imena autora i link ka izvoru teksta.

Takođe, ukoliko smatrate da je Sajt povredio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja prigovora.